Δεν πάει στη Μαγιόρκα ο Σουμάχερ -Διαψεύδει η μάνατζέρ του [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεν πάει στη Μαγιόρκα ο Σουμάχερ -Διαψεύδει η μάνατζέρ του [εικόνες]

Μίκαελ Σουμάχερ (Φωτογραφία: AP Photo/Shizuo Kambayashi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διάψευση δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Μίκαελ Σουμάχερ να μεταφέρεται σε αρχοντικό στη Μαγιόρκα, που αγόρασε η σύζυγός του, διέψευσε η μάνατζερ του θρύλου της Formula 1.

Η μάνατζερ του Σουμάχερ, Ζαμπίνα Κεμ, διέψευσε πως η οικογένεια σκοπεύει να μετακομίσει χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει αν ισχύει η αγορά του ακινήτου.

Τα περί μετακόμισης του Σουμάχερ στην Μαγιόρκα ξεκίνησαν από το ελβετικό περιοδικό «L’ Illustre», το οποίο επικαλούμενο τη γυναίκα του δημάρχου του Αντράτξ, Κάτια Ρουάρχ, αποκάλυψε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω επισήμως πως ο Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να μετακομίσει στο δήμο μας και όλοι είμαστε έτοιμοι για να τον καλωσορίσουμε».

Ο πρώην πρωταθλητής της Formual 1, εδώ και τέσσερα χρόνια, βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την αποθεραπεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν πάει στη Μαγιόρκα ο Σουμάχερ -Διαψεύδει η μάνατζέρ του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δεν πάει στη Μαγιόρκα ο Σουμάχερ -Διαψεύδει η μάνατζέρ του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίκαελ Σουμάχερ Μαγιόρκα διάψευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ