Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος - iefimerida.gr

Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν για το πως έπεσε ο 25χρονος στα βράχια στου Φιλοπάππου από ύψος 20 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της φίλης του θύματος το ζευγάρι είχε πέσει θύμα τριών ληστών πριν από τη μοιραία πτώση του νεαρού.

Η 23χρονη φίλη του θύματος, με καταγωγή από την Πορτογαλία, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αυτό που πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς είναι πως το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου λίγο μετά τις έντεκα, ενώ έκανε βόλτα στου Φιλοπάππου με τον 25χρονο φίλο της, τους επιτέθηκαν ληστές.
Από τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν από τον 25χρονο και την 23χρονη φίλη του χρήματα και κινητά.
Από εκείνο το σημείο όμως ξεκινούν τα ερωτήματα.
Αν ο άτυχος νεαρός αντέδρασε στην προσπάθεια ληστείας από τους δράστες. Εκείνοι τον χτύπησαν και τον έσπρωξαν στο γκρεμό, ή αν ο άτυχος νεαρός προσπάθησε να διαφύγει και παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει στα βράχια και να χάσει τη ζωή του.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έφερε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την πτώση στα βράχια.

Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές. Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως σημειώθηκε μία ακόμα επίθεση στην περιοχή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για πρόληψη επιθέσεων στις περιοχές τις Ακρόπολης, του Φιλοπάππου και το Θησεία μετά από τα πολλά κρούσματα που είχαν σημειωθεί.
Mόνο τους τελευταίους 3 μήνες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έχει εξαρθρώσει τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που σκορπούσαν τον τρόμο στην περιοχή του Φιλοππάπου και τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, με 20 άτομα Πακιστανικής καταγωγής να είναι ήδη προφυλακισμένα.

Βίντεο από το σημείο της πτώσης

Εικόνες από τη σημείο της πτώσης

Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος  | iefimerida.gr 0
Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος  | iefimerida.gr 1
Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος  | iefimerida.gr 2
Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος  | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες, βίντεο: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ