Οικογενειακά βάρη: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σηκώνει στους ώμους του δύο από τα παιδιά του [εικόνες] - iefimerida.gr

Οικογενειακά βάρη: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σηκώνει στους ώμους του δύο από τα παιδιά του [εικόνες]

Διακοπές στο Μπαλί κάνει η οικογένεια Μπέκαμ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές στο Μπαλί απολαμβάνει φέτος η οικογένεια Μπέκαμ και η Βικτόρια δεν αντιστάθηκε και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που δείχνει την εντυπωσιακή δύναμη του Ντέιβιντ.

Η γλυκιά φωτογραφία που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram δείχνει τον σύζυγό της με τα τέσσερα παιδιά τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένουν. Σε αυτήν, μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι ο Ντέιβιντ κουβαλά στους ώμους του τον γιο του Ρωμαίο, ο οποίος με τη σειρά του έχει στους ώμους του, την κόρη της οικογένειας, την Χάρπερ. Ο Μπρούκλιν, ο μεγαλύτερος γιος, έχει στους δικούς του ώμους τον αδερφό του Κρουζ, ενώ με το χέρι του κρατά την μικρή του αδερφή.

Love my babies kisses from us all x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 15, 2018 at 9:50pm PDT

Η Βικτόρια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Λατρεύω τα μωρά μου... Φιλιά από όλους μας». Οι οπαδοί της, φυσικά, έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στην αξιολάτρευτη οικογένεια με έναν να γράφει: «Τέλειο. Η οικογένεια είναι τα πάντα» και κάποιον άλλον να προσθέτει: «Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο... η ευτυχία και τα υγιή παιδιά... Όμορφη οικογένεια, Βικτόρια».

Οι διακοπές στην Ινδονησία είναι το τρίτο ταξίδι της οικογένειας για το καλοκαίρι. Εκεί έχουν απολαύσει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως μαθήματα παραδοσιακής κουζίνας όπως ανέφερε στο Insta stories η Βικτόρια.

Harper loves her big brother so much kisses @brooklynbeckham X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 16, 2018 at 12:42am PDT

Τον Ιούλιο, η οικογένεια είχε ταξιδέψει στο Μαυροβούνιο, όπου έμενε στο πεντάστερο ξενοδοχείο Aman Sveti Stefan, κοντά στη Μπούντβα, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και ιδιωτικότητα μακριά από το δημόσιο βλέμμα.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 17, 2018 at 3:08am PDT

Στη συνέχεια, ταξίδεψαν στο δεύτερο σπίτι τους, το Λος Άντζελες, όπου πέρασαν λίγο χρόνο με τους φίλους τους, τον διάσημο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, την σύζυγό του Τάνα και τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ