O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τον σκύλο του στη θάλασσα είναι ό,τι πιο ωραίο κυκλοφορεί στο ελληνικό Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τον σκύλο του στη θάλασσα είναι ό,τι πιο ωραίο κυκλοφορεί στο ελληνικό Instagram [εικόνα]

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ στου στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπου χαμογελάει στη θάλασσα.

«Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που νομίζει ότι είμαι ο σκύλος μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στα hashtag ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η τρυφερή ανέμελη φωτογραφία του είναι ό,τι πιο ωραίο κυκλοφορεί σήμερα στο ελληνικό Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει αδυναμία στου σκύλους. Μάλιστα στο παρελθόν έχει σημειώσει στο οπισθόφυλλο του διηγήματος «Μπομπ» της Α. Λαζαρίδη τα εξής:

«Όποτε κοιτάζω ένα σκύλο στα μάτια –θα ’χει συμβεί και σε σας– νιώθω πως βλέπω κατευθείαν στην ψυχή του. Είμαι σίγουρος πως θέλει απεγνωσμένα να επικοινωνήσει, πως, αν προσπαθήσω λίγο ακόμα, θα μου μιλήσει. Και του μιλώ και τον ρωτώ, αλλά απάντηση δεν παίρνω. Τουλάχιστον, όχι με λέξεις».

Δείτε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θάλασσα με τον σκύλο του στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ