Αδιανόητο: Ο Τζονι Ντεπ άργησε στο πάρτι της και η Αμπερ Χερντ αφόδευσε στο κρεβάτι τους για να τον τιμωρήσει - iefimerida.gr

Αδιανόητο: Ο Τζονι Ντεπ άργησε στο πάρτι της και η Αμπερ Χερντ αφόδευσε στο κρεβάτι τους για να τον τιμωρήσει

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άμπερ Χερντ κατηγορείται ότι αφόδευσε εκ προθέσεως στο κρεβάτι που μοιραζόταν με τον Τζονι Ντεπ μετά από έναν καβγά λίγους μήνες πριν τη σφοδρή διαμάχη και το διαζύγιο που ακολούθησε.

Η Χερντ φέρεται να αφόδευσε στο κρεβάτι ως «εκδίκηση» επειδή ο διάσημος ηθοποιός άργησε 2 ώρες να εμφανιστεί στο πάρτι των 30ων γενεθλίων της τον Απρίλιο του 2016, σύμφωνα με την Mirror.

Άγριοι καβγάδες ξεσπούσαν ανάμεσα στο ζευγάρι λίγο πριν τον επεισοδιακό χωρισμό τους

Πηγές υποστηρίζουν ότι η οικονόμος του ζευγαριού ανακάλυψε τα περιττώματα όταν ο 55χρονος ηθοποιός έφυγε από το ρετιρέ του ζευγαριού στο Λος Άντζελες μετά από έναν άγριο καβγά.

Η Άμπερ Χερντ από την πλευρά της, ισχυρίζεται πως δεν ήταν αυτή που λέρωσε τα σεντόνια, αλλά ο σκύλος τους, ο Μπου.

Η Άμπερ Χερντ με τα δυο της σκυλιά

Μια πηγή δήλωσε στην Mirror: «Ο Μπου έχει κάποια σοβαρά προβλήματα ελέγχου του εντέρου. Δεν ήταν κάτι που έκανε η Άμπερ για να δείξει ασέβεια. Ήταν κάτι τελείως αθώο, ήταν περιττώματα σκύλου. Δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε. Η Χερντ έχει προχωρήσει στη ζωή της και δεν θέλουμε ασχοληθούμε άλλο με αυτές τις ανοησίες».

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ