Φιλιππίνες: Ορμησαν σε εκατοντάδες κούτες με μπράντι που έπεσαν στο δρόμο μετά από ανατροπή φορτηγού [βίντεο] - iefimerida.gr

Φιλιππίνες: Ορμησαν σε εκατοντάδες κούτες με μπράντι που έπεσαν στο δρόμο μετά από ανατροπή φορτηγού [βίντεο]

Πανικός για ένα μπουκάλι μπράντι. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές πανικού επικράτησαν όταν ένα φορτηγό που μετέφερε μπράντι ανατράπηκε στις Φιλιππίνες και οι ντόπιοι έσπευσαν να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα μπουκάλια.

Κούτες γεμάτα με εκατοντάδες μπουκάλια πλημμύρισαν το δρόμο, όταν το φορτηγό στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο φορτηγό ανετράπη σε μια απότομη στροφή στην επαρχία Κεζόν.

Η μία πλευρά του φορτηγού άνοιξε με αποτέλεσμα να πέσουν στο δρόμο εκατοντάδες κουτιά με το μπράντι Emerador.

Πλήθος κόσμου έσπευσε αμέσως στο σημείο για να προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα μπουκάλια από το πανάκριβο μπράντι.

Ο αυτόπτης μάρτυρας Ράιαν Ολίβα δήλωσε: «Οι άνθρωποι τρελάθηκαν. Όλοι ήθελαν να πάρουν. Το μπράντι είναι πανάκριβο κι έτσι πολλοί το πήραν για να το πουλήσουν. Κάποιοι άλλη ήθελαν να το πιουν οι ίδιοι. Λυπάμαι για τον οδηγό. Το ατύχημα δεν ήταν δικό του λάθος. Παρακολούθησαν τι έγινε αλλά δεν πήρα κανένα από τα μπουκάλια.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, το φορτηγό πήγαινε προς την γειτονική επαρχία Μπικόλ όταν ανατράπηκε.

Οι πόρτες του ρυμουλκούμενου άνοιξαν ξαφνικά, στέλνοντας εκατοντάδες κουτιά με μπουκάλια μπράντι προς όλες τις κατευθύνσεις, ανέφερε η αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Κάποιοι είδαν τι συνέβη και πήραν μερικά μπουκάλια. Στη συνέχεια ειδοποίησαν κι άλλους ώστε να βοηθήσουν με το ‘καθάρισμα’. Το ατύχημα προκάλεσε αναταραχή και μπλοκάρισμα στην κυκλοφορία».

Το συνολικό ποσό ζημίας δεν έγινε γνωστό, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς κατά τη διάρκεια του συμβάντος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φορτηγό ανατροπή Φιλιππίνες μπράντι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ