Hürriyet: Ανοικτό παράθυρο για εξελίξεις στο θέμα του πάστορα Μπράνσον το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Hürriyet: Ανοικτό παράθυρο για εξελίξεις στο θέμα του πάστορα Μπράνσον το Σαββατοκύριακο

Ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον παραμένει υπό κατ' οίκον περιορισμό στην Τουρκία (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πιθανότητα να υπάρξουν εξελίξεις εντός του Σαββατοκύριακου στο θέμα της απελευθέρωσης του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, κάνει λόγο η Hurriyet.

Hürriyet: Ανοικτό παράθυρο για εξελίξεις στο θέμα του πάστορα Μπράνσον το Σαββατοκύριακο | iefimerida.gr 0

Μολονότι ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλιούτ Τσαβούσογλου διεμήνυσε ότι «δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο θέμα», καθώς η Άγκυρα θέλει να περάσει το μήνυμα ότι δεν παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης, ο αρθρογράφος Αμπντουλκαντίρ Σελβί της τουρκικής εφημερίδας λέει ότι ναι μεν δεν θέλει να καλλιεργεί προσδοκίες, αλλά σύμφωνα με όσα του είπε αξιόπιστη πηγή εντός της κυβέρνησης «το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να έχουμε το νου μας».

Ο ίδιος τονίζει πάντως ότι ακόμη κι αν διευθετηθεί το θέμα του Αμερικανού πάστορα, που η Άγκυρα κατηγορεί για διασυνδέσεις με το PKK και το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα λυθεί η κρίση στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις, καθώς τίθεται πλέον «θέμα εμπιστοσύνης» μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΠΡΑΝΣΟΝ Hürriyet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ