Μπήκαμε στο Domes Μiramare, το ξενοδοχείο του Εμίρη του Κατάρ στην Κέρκυρα -Η απόλυτη χλιδή και τα κρεμαστά καντήλια [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπήκαμε στο Domes Μiramare, το ξενοδοχείο του Εμίρη του Κατάρ στην Κέρκυρα -Η απόλυτη χλιδή και τα κρεμαστά καντήλια [εικόνες]

Τα καντήλια πάνω από το μπαρ του ξενοδοχείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιξε η πόρτα του ξενοδοχείου Miramare στην Κέρκυρα και υποδέχθηκε τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος όμως έγινε πελάτης, αφού ο Εμίρης του Κατάρ, ο Χαμάντ Μπιν Χαλιφα Αλ Θάνι πήγε στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Εμίρης και η συνοδεία του νοίκιασαν περίπου το μισό ξενοδοχείο καθώς ήταν συνολικά περίπου εκατό άτομα.

«Έκλεισαν 40 δωμάτια και 23 βίλες ενώ διατέθηκε η σουίτα που είχε κατασκευαστεί στο ξενοδοχείο για τον ίδιο τον Εμίρη » είπε στον Ελεύθερο Τύπο ο διευθυντής το Domes Miramare Corfu Κώστας Μπιμπλής.



Στη σουίτα του Αλ Θάνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα και ένα τεράστιο κλαδί ελιάς από ψηφιδωτό στολίζει τον τοίχο της εισόδου.

Το μπαρ με τα κρεμαστά καντήλια

Στο Miramare πάντως έγιναν πολλές αλλαγές και από την εταιρία Domes Resorts κυρίως στα έπιπλα και τους κοινόχρηστους χώρους . Άθικτες έμειναν μόνο οι υπεραιωνόβιες ελιές , που υπήρχαν στον περιβάλλοντα χώρο και μια από αυτές βρίσκεται στο κέντρο του λόμπι το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά ως αίθριο στο συγκεκριμένο σημείο. Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα της διεθνούς αλυσίδας Marriot αρχιτέκτονας της οποίας εντυπωσιάστηκε από το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και σχεδίασε αντίστοιχη οροφή με καντήλια πάνω από το μπαρ.

Ακριβώς δίπλα είναι χτισμένο ένα ακόμα πολυτελές bungalow που προοριζόταν για την τρίτη σύζυγό του Σέικα Μοζάχ.
Η σουίτα της με το εντυπωσιακό ξύλινο μπουντουάρ , τις φινετσάτες κουρτίνες σε αποχρώσεις του μωβ και τα κρυστάλλινα φωτιστικά χρησιμοποιήθηκε επίσης από τον Αλ Θανί καθώς εκείνη δεν τον συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμίρης Κατάρ ξενοδοχείο Κέρκυρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ