Μπουτάρης για Ελληνες στρατιωτικούς: Επιτέλους επιστρέφουν - iefimerida.gr

Μπουτάρης για Ελληνες στρατιωτικούς: Επιτέλους επιστρέφουν

Ο Γιάννης Μπουτάρης/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ικανοποίηση και τη χαρά τους για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών εξέφρασαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης γράφει στο Twitter: «Επιτέλους, απελευθερώθηκαν από τις τουρκικές φυλακές και επιστρέφουν στην πατρίδα οι δυο στρατιωτικοί μας, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στο αίσιο αποτέλεσμα».

Επιτέλους, απελευθερώθηκαν από τις τουρκικές φυλακές και επιστρέφουν στην πατρίδα οι δυο στρατιωτικοί μας, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στο αίσιο αποτέλεσμα.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρει στο Τwitter: «Μετά από 167 ημέρες άδικης κράτησής τους στην Τουρκία, οι στρατιωτικοί μας επιστρέφουν επιτέλους στην Ελλάδα. Καλή επιστροφή στην Πατρίδα! Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σας!».

Μετά από 167 ημέρες άδικης κράτησής τους στην Τουρκία, οι στρατιωτικοί μας επιστρέφουν επιτέλους στην Ελλάδα. Καλή επιστροφή στην Πατρίδα! Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σας! pic.twitter.com/FiCpvY9OsF

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ