Champions League: Τεράστια πρόκριση ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, 0-0 με Σπαρτάκ Μόσχας - iefimerida.gr

Champions League: Τεράστια πρόκριση ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, 0-0 με Σπαρτάκ Μόσχας

Σπαρτάκ Μόσχας -ΠΑΟΚ/ Φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ΠΑΟΚ είναι στα play off του Champions League, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Σπαρτάκ στη Μόσχα και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου ματς στην Τούμπα, βρίσκεται στην επόμενη φάση.

Στο 17' ήρθε η πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας έφυγε μαζί με τον Πρίγιοβιτς στην αντεπίθεση, ο πρώτος έκανε την κάθετη, αλλά ο Τζικίγια έδιωξε σε πλάγιο.

Στο 26' είχε δοκάρι η Σπάρτακ Μόσχας. Σε εκτέλεση φάουλ από τον Φερνάντο, ο Κάνιας έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38' ο ΠΑΟΚ είχε νέα ευκαιρία με τον Μαουρίσιο να δίνει στον αμαρκάριστο μέσα στη μικρή περιοχή Πρίγιοβιτς, ο οποίος αστόχησε.

Στο 54' ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε νέα ευκαιρία να σημειώσει κάποιο τέρμα, όταν σε σέντρα του Λημνιού από τα δεξιά, έκανε κακό τελείωμα ο Πέλκας με τον Μαξιμένκο να διώχνει την μπάλα πάνω στον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έστειλε την μπάλα άουτ με διπλή προσπάθεια.

Η Σπαρτάκ Μόσχας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη στον Λουίς Αντριάνο στο 33' για χτύπημα εκτός φάσης στον Κρέσπο.

Ο ΠΑΟΚ πλέον θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπενφίκα στα πλέι οφ.

Σπαρτάκ Μόσχας (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιζό, Τζίκια, Κομπάροφ, Φερνάντο (62' Σαμέντοβ), Ζομπνίν, Γκλουσακόβ,Τασάεβ (46' Ζε Λουίς), Αντριάνο, Πρόμες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64' Χατσερίντι), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (46' Ουάρντα), Πέλκας (79' Σάκχοφ), Λημνιός, Πρίγιοβιτς.

Champions League: Τεράστια πρόκριση ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, 0-0 με Σπαρτάκ Μόσχας | iefimerida.gr 0
Champions League: Τεράστια πρόκριση ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, 0-0 με Σπαρτάκ Μόσχας | iefimerida.gr 1
Champions League: Τεράστια πρόκριση ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, 0-0 με Σπαρτάκ Μόσχας | iefimerida.gr 2
Champions League: Τεράστια πρόκριση ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, 0-0 με Σπαρτάκ Μόσχας | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ