Το Μαξίμου απαντά στη ΝΔ: Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Το Μαξίμου απαντά στη ΝΔ: Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απάντηση στη ΝΔ από το Μαξίμου (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στη ΝΔ έκανε το Μαξίμου, για το σχόλιο σχετικά με το διάβημα του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στην ΕΣΗΕΑ, για το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για SMS μετά τη φονική πυρκαγιά.

Στην απάντηση, το Μαξίμου κάνει λόγο για προβοκάτσιες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και καταλήγει: «Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και για όσους την υιοθετούν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

Από το γεγονός ότι η ΝΔ έσπευσε να υιοθετήσει με ανακοίνωσή της το κατασκεύασμα του Ελεύθερου Τύπου, για το δήθεν SMS του Μαξίμου, προκύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από την προπαγάνδα, που δεν διστάζει μπροστά σε κανένα ψέμα, καμιά συκοφαντία, καμιά κατασκευή ψευδών ειδήσεων, καμιά δολοφονία χαρακτήρα, για να πλήξει την κυβέρνηση.

Από το γεγονός, επίσης, ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει «αυταπόδεικτες ειδήσεις» τέτοιου είδους προβοκάτσιες, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, προκύπτει αβίαστα μια και μόνη αυταπόδεικτη διαπίστωση: Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και για όσους την υιοθετούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαξίμου SMS ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ