Κρήτη: Η Γερμανίδα που κατήγγειλε βιασμό τώρα λέει ότι δεν βιάστηκε -Τι ομολόγησε - iefimerida.gr

Κρήτη: Η Γερμανίδα που κατήγγειλε βιασμό τώρα λέει ότι δεν βιάστηκε -Τι ομολόγησε

Τι είπε στους αστυνομικούς η 30χρονη τουρίστρια (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 30χρονη τουρίστρια αρχικά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια, αλλά αργότερα αναίρεσε και ομολόγησε ότι δεν βιάστηκε.

Η Γερμανίδα, που διασκέδαζε σε μπαρ έως τις πρώτες πρωινές ώρες στα Μάλια, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσσου και κατήγγειλε τον βιασμό της. Αρχικά οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο κέντρο υγείας, καθώς ήταν σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας κατανάλωσης αλκοόλ και στη συνέχεια σε ιατροδικαστή. Η εξέταση όμως δεν έδειξε βιασμό και τον λόγο έλαβε το Γερμανικό προξενείο, τονίζοντας στην 30χρονη Γερμανίδα ότι θα έχει συνέπειες αν οι καταγγελίες της δεν ευσταθούν.

Τελικά, εκείνη ομολόγησε ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η 30χρονη διασκέδαζε με τον σύζυγό της στο μπαρ. Οταν εκείνος επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ένας ντόπιος πλησίασε την τουρίστρια και αργότερα κατέληξαν στο σπίτι του, όπου συνευρέθηκαν ερωτικά.

Η Γερμανίδα δεν εξήγησε στους αστυνομικούς γιατί κατήγγειλε βιασμό. Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν περιστατικά με τουρίστριες που δηλώνουν βιασμό, χωρίς να υφίσταται, καθώς παίρνουν αποζημίωση για ψυχική οδύνη από ασφαλιστικές εταιρείες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάλια βιασμός Γερμανίδα τουρίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ