Ερευνα για τη βίαιη απώθηση άστεγου σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από σεκιουριτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ερευνα για τη βίαιη απώθηση άστεγου σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από σεκιουριτά [βίντεο]

ΟΑΣΘ (Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνα για περιστατικό άσκησης βίας από υπαλλήλους σεκιούριτι εις βάρος επιβάτη αστικού λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε ο ΟΑΣΘ.

Το περιστατικό βίας αποκαλύφθηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, στο οποίο φαίνεται άντρες εταιρείας φύλαξης να τραβούν έξω από το λεωφορείο 32 Β άντρα, που φαίνεται να είναι άστεγος. Ο άντρας φέρεται να αναζητούσε δροσιά μέσα στο κλιματιζόμενο όχημα, όπως αναφέρει το voria.

Ο ΟΑΣΘ, σε ανακοίνωσή τους, εκφράζει την αντίθεσή του σε τέτοιου είδους ενέργειες «παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης».

Υπογραμμίζει, ακόμη, ότι «από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη, όπως δημοσιεύτηκε. Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές».

«Η διοίκηση του ΟΑΣΘ διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού. Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΘ λεωφορείο σεκιούριτι Άστεγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ