Οι πιο εξωφρενικές, αψυχολόγητες αγορές των Α-list επωνύμων - iefimerida.gr

Οι πιο εξωφρενικές, αψυχολόγητες αγορές των Α-list επωνύμων

Μπραντ Πιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Άνιστον μπήκε πρόσφατα σε ένα κατάστημα με vintage φωτιστικά στην Νέα Υόρκη και αγόρασε λάμπες αξίας $20.000 δολαρίων για την έπαυλή της στο Λος Άντζελες. Ψίχουλα δηλαδή μπροστά στις αυθόρμητες αγορές που έχουν κάνει οι υπόλοιποι στην λίστα

Κιμ Καρντάσιαν

$100.000 σε τσάντες Hermes έγραψε το κοντέρ στην Παριζιάνικη μπουτίκ του γνωστού οίκου όταν την επισκέφτηκαν η Κιμ και η μητέρα της. Μην φανταστείτε ότι αγόρασαν όλο το μαγαζί. Τα κορίτσια έφυγαν με επτά Birkins και μια σούπερ σπάνια τσάντα από κροκόδειλο κόστους $30.000 από μόνη της.

Οι πιο εξωφρενικές, αψυχολόγητες αγορές των Α-list επωνύμων  | iefimerida.gr 0Μπιγονσέ

Κάθε τραγουδίστρια παραπονιέται για το υψηλό κόστος που έχουν τα ρούχα που αναγκάζεται να φορέσει πάνω στην πίστα. Αλλά η Μπιγονσέ έχει μετατρέψει το συγκεκριμένο άθλημα σε επιστήμη, πληρώνοντας $100.000 για ένα χρυσό κολάν και ένα χρυσό σουτιέν Balenciaga, που φόρεσε κατά την διάρκειατης εμφανισής της στα BET Awards.

Βικτόρια Μπέκαμ

$.1562.000 κατέγραψε ο λογιστής του ζεύγους Μπέκαμ να είναι τα τιμολόγια που του ήρθαν από καταστήματα στο Μιλάνο, το διάστημα που ο Ντέιβιντ έπαιζε εκεί. Μεταξύ άλλων αγόρασε δεκάδες τσάντες, παπούτσια, φορέματα, αποσκευές, δώδεκα ζευγάρια γυαλιά ηλίου, πέντε καναπέδες και ένα Rolex. Όπως καταλαβαίνεις, μια πιθανή μεταγραφή του Μπέκαμ στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε από μόνη της να αναστήσει το εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Οι πιο εξωφρενικές, αψυχολόγητες αγορές των Α-list επωνύμων  | iefimerida.gr 2

Μπράντ Πιτ

Στην λογική που οι περισσότεροι πατεράδες από εμάς μπαίνουμε στα Jumbo, για να πάρουμε κάτι συμβολικό για το παιδί μας, ο Μπράντ μπήκε στην Παριζιάνικη μπουτίκ παιδικών ρούχων Bonpoint και αγόρασε ολόκληρη την συλλογή της εταιρίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι, προκειμένου να κάνει την μικρή Σάιλο να χαμογελάσει. Το κοντέρ έγραψε $10.000. Επί δυο, καθώς μαζί τους ήταν και η Ζαχάρα.

Οι πιο εξωφρενικές, αψυχολόγητες αγορές των Α-list επωνύμων  | iefimerida.gr 3

Μαντόνα

Η καρδιά του οικονομικού συμβούλου του Material Girl τρεμοπαίζει κάθε φορά που φτάνουν στα χέρια της νέοι κατάλογοι με προϊόντα γνωστών οίκων. Κάθε ξεφύλλισμα ενός από αυτούς, όσο π.χ. τρώει το πρωινό της, σημαίνει γύρω στα $60.000 σε παραγγελίες.

Οι πιο εξωφρενικές, αψυχολόγητες αγορές των Α-list επωνύμων  | iefimerida.gr 4

Τζον Τραβόλτα

Οι πιο εξωφρενικές, αψυχολόγητες αγορές των Α-list επωνύμων  | iefimerida.gr 5

Ο άνθρωπος που αλλάζει τα λιαρ τζετ σαν να ήταν πουκάμισα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ίδιο γενναιόδωρος όταν πρόκειται για την κόρη του. Σε μια από τις συχνές εξορμήσεις που κάνουν μαζί, της αγόρασε ρούχα, κοσμήματα και λούτρινα ζωάκια αξίας $12.000 από το πολυκατάστημα Neiman Marcus.

will.i.am

Το μέλος των Black Eyed Peas είναι εντελώς εθισμένος στο shopping. Όπως απέδειξε ξοδεύοντας $23.000 μέσα σε 30 λεπτά εντός του καταστήματος της Vivienne Westwood. Και σκέψου ότι είχε και γενναία έκπτωση, την οποία και διαπραγματεύτηκε ο δικηγόρος που κουβαλούσε μαζί του.

Οι πιο εξωφρενικές, αψυχολόγητες αγορές των Α-list επωνύμων  | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ