ΝΒΑ: Υπέγραψε στους Ρόκετς ο Καρμέλο Aντονι - iefimerida.gr

ΝΒΑ: Υπέγραψε στους Ρόκετς ο Καρμέλο Aντονι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και με τη... βούλα παίκτης των Χιούστον Ρόκετς είναι από χθες (13/8) ο Καρμέλο Αντονι, καθώς ο γενικός διευθυντής της ομάδας του NBA, Ντάριλ Μόρεϊ, γνωστοποίησε ότι ο πολύπειρος φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα του αποφέρει 2,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Άντονι, ο οποίος επελέγη από τους Ντένβερ Νάγκετς στο Νο 3 του ντραφτ του 2003, ολοκλήρωσε σήμερα τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του.

Στους 1.054 αγώνες που έχει παίξει στην καριέρα του με Ντένβερ Νάγκετς, Νιου Γιορκ Νικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο 34χρονος άσος έχει μέσο όρο 24,1 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1,02 κλεψίματα. Στα 15 χρόνια της καριέρας του στο NBA έχει «χριστεί» 10 φορές "All-Star", ενώ έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στην δεύτερη και τέσσερις φορές στην τρίτη καλύτερη ομάδα του NBA.

Ο τρις «χρυσός» Ολυμπιονίκης είναι 19ος στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών στο NBA με 25.417 πόντους, ενώ μόνο δέκα εξ αυτών έχουν πετύχει περισσότερους από 27.000 πόντους στην καριέρα τους. Ο Άντονι ήταν πρώτος σκόρερ στο NBA με 28,7 πόντους κατά μέσο όρο την αγωνιστική περίοδο 2012-13, η οποία ήταν μια από τις τρεις σεζόν στην καριέρα του που είχε μέσο όρο τουλάχιστον 28 πόντους στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Καρμέλο Αντονι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ