Το αρχηγείο του Λιμενικού για το επεισόδιο στο Αιγαίο -Ερευνα για τις καταγγελίες - iefimerida.gr

Το αρχηγείο του Λιμενικού για το επεισόδιο στο Αιγαίο -Ερευνα για τις καταγγελίες

Το αρχηγείο του λιμενικού εξέδωσε ανακοίνωση (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για τις καταγγελίες των Ελλήνων ψαράδων, για το επεισόδιο στο Αιγαίο με χρήση πυρών από τουρκικά αλιευτικά εξέδωσε το αρχηγείο του Λιμενικού.

Σε αυτή επισημαίνει ότι διερευνά ενδελεχώς τις καταγγελίες, κατόπιν ενημέρωσης και της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με τις καταγγελίες Ελλήνων αλιέων περί χρήσης πυρών από τουρκικά αλιευτικά , πρωινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Λέρου, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής γίνεται γνωστό ότι τα υπόψη καταγγελλόμενα έχουν γίνει γνωστά στην αρμόδια Λιμενική Αρχή Λέρου, η οποία τα αξιολογεί και τα διερευνά ενδελεχώς στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.

Σε κάθε περίπτωση το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πράττει πάντοτε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα σε οποιοδήποτε παραβατική συμπεριφορά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιμενικό επεισόδιο ΑΙγαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ