7 λάθη που κάνεις με τα χρήματα στις διακοπές σου και γυρίζεις πίσω ταπί - iefimerida.gr

7 λάθη που κάνεις με τα χρήματα στις διακοπές σου και γυρίζεις πίσω ταπί

Pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι οι μέρες που περιμένεις όλη τη χρονιά κι έχουν το δικό τους λεξιλόγιο: χαλάρωση, διασκέδαση, καφέδες, παραλία, ηλιοθεραπεία, φαγητό. Σε αυτό το λεξιλόγιο σπάνια συναντάται η λέξη «αποταμίευση».

Σωστά κατάλαβες: για τις διακοπές μιλάμε.

Πολλοί καταφέρνουν με μαθηματική ακρίβεια να επιστρέφουν από τις διακοπές τους με -εντελώς ή σχεδόν- άδειο πορτοφόλι. Λίγο η ανάγκη να ξεφύγεις από τη μιζέρια της πόλης, λίγο οι τιμές που χτυπάνε κόκκινο την περίοδο των διακοπών σε τουριστικά θέρετρα, λίγο η ανεξέλεγκτη παρορμητικότητά σου που σε κάνεις να ξοδεύεις αλόγιστα σε πετούν εκτός προυπολογισμού και μένεις να αναρωτιέσαι πώς τα κατάφερες πάλι και δεν άφησες τίποτε στην άκρη.

Τα λάθη που κάνεις στις διακοπές με τα χρήματα, κοστίζουν την ηρεμία σου όταν επιστρέφεις από αυτές. Και μπορείς να τα αποφύγεις.

7 λάθη που κάνεις με τα χρήματα στις διακοπές σου και γυρίζεις πίσω ταπί, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρήματα διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ