Μέριλιν Μονρόε-Τζο Ντι Μάτζιο: Εννέα μήνες παθιασμένου έρωτα, βίας και αφοσίωσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Μέριλιν Μονρόε-Τζο Ντι Μάτζιο: Εννέα μήνες παθιασμένου έρωτα, βίας και αφοσίωσης [εικόνες]

H Mέριλιν Μονρόε και ο Τζο Ντι Μάτζιο. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «ωραία και το τέρας», η «θεά του σεξ» και ο αθλητής. Δύο stars, δύο μύθοι, δύο αστραφτερά σύμβολα του αμερικάνικου ονείρου, έζησαν έναν έρωτα επίγειο, παράφορο, χωμάτινο και ολότελα ατελή. Μάλλον τραγικό.

«Ποια είναι αυτή η ξανθιά;» Η φωτογραφία, στο αθλητικό περιοδικό δείχνει μια σέξι suicide blonde, με λευκά σορτς, που γέρνει χαριτωμένα στην αγκαλιά ενός γνωστού, νεαρού παίκτη του μπέιζμπολ, ο οποίος προσπαθεί, τάχα, να της δείξει πώς κρατάνε το μπαστούνι. Η λεζάντα γράφει: «Ο παίκτης που ρίχνει την μπάλα, ο Joe Dobson, των Chicago White Sox, εποπτεύει το στυλ της στάρλετ Μarilyn Monroe….»

Είναι άνοιξη του 1952 κι αυτός που ρωτάει, είναι ίσως, ο πιο «διάσημος συνταξιούχος» της Αμερικής. Πάνε έξι μήνες που ο Joseph Paul DiMaggio έχει αποσυρθεί από τα γήπεδα. Στις 15 σεζόν που έπαιξε με τους New York Yankees κατέκτησε 10 πρωταθλήματα, κι αυτό τα λέει όλα. Στα 38 του, το πρώην πάμπτωχο πιτσιρίκι, (το όγδοο από τα εννέα παιδιά μιας οικογένειας Σικελών μεταναστών) είναι ένα τεράστιο λαϊκό είδωλο. Ένας ήρωας. Ο κόσμος τον λατρεύει, οι εφημερίδες το ίδιο, τα πιτσιρίκια τον σταματάνε στο δρόμο και παρακαλούν να τους υπογράψει τα δερμάτινα γάντια τους. Αλλά χαζεύοντας το περιοδικό, ο DiMaggio σκέφτεται πως δεν θα τον πείραζε να άλλαζε για λίγο θέσεις με αυτόν τον τυχεράκια τον Joe Dobson. Oι ξανθιές είναι η αδυναμία του. Γι’αυτό, κάνει την πρώτη κίνηση: παίρνει τηλέφωνο έναν φίλο του -έναν καλλιτεχνικό πράκτορα που γνωρίζει τη Marilyn- για να μεσολαβήσει να της προτείνει ένα ραντεβού στο Λος Άντζελες. Τι θα έλεγε για δείπνο, στο «Βίλα Νόβα», στη Σάνσετ Στριτ;...

Διαβάστε για τον έρωτα και το γάμο των δύο σταρ και δείτε εικόνες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζο ντι Μάτζιο Μέριλιν Μονρόε έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ