«Έδειχνα τα γεννητικά μου όργανα όχι από ανωμαλία, αλλά για χάρη της έρευνας» - iefimerida.gr

«Έδειχνα τα γεννητικά μου όργανα όχι από ανωμαλία, αλλά για χάρη της έρευνας»

δικαιολογία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο απίστευτη δικαιολογία είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ένας 56χρονος επιδειξίας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι κατέβαζε τα παντελόνια του έξω από ένα σχολείο, όχι από ανωμαλία, αλλά για να μελετήσει τις αντιδράσεις του κοινού.

Ο 56χρονος την είχε στήσει έξω από ένα γυμνάσιο στην Ουάσινγκτον με μια κάμερα στο χέρι, και κάθε φορά που κάποιο κοριτσάκι περνούσε από κοντά του, κατέβαζε το παντελόνι του, του έδειχνε περήφανος είτε τα οπίσθια του είτε τα γεννητικά του όργανα – ανάλογα με την όρεξη – και στη συνέχεια κατέγραφε την αντίδρασή του.

Όταν οι υπεύθυνοι του σχολείου τον πήραν χαμπάρι, κάλεσαν τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον συνέλαβαν. Εκείνος όμως διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας ότι δεν ήθελε καθόλου να κάνει ότι έκανε και ξέρει ότι δεν είναι σωστό, αλλά το κάνει αναγκαστικά εδώ και 5 (!) χρόνια, σε διάφορα σημεία της πόλης, επειδή ως κοινωνιολόγος που είναι θέλει να φτιάξει ένα επιστημονικό ντοκιμαντέρ για τις αντιδράσεις του κόσμου στη δημόσια θέα ενός ανδρικού μορίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ