Νύφη αψήφησε τους μουσώνες και παντρεύτηκε σε πλημμυρισμένη εκκλησία στις Φιλιππίνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Νύφη αψήφησε τους μουσώνες και παντρεύτηκε σε πλημμυρισμένη εκκλησία στις Φιλιππίνες [βίντεο]

Παρά την πλημμυρισμένη εκκλησία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήθελε να της χαλάσει τίποτα την ημέρα του γάμου της. Έτσι, μια νεαρή στις Φιλιππίνες αψήφησε τον κακό καιρό και πήγε στην πλημμυρισμένη εκκλησία για να παντρευτεί.

Καθώς η εποχή των μουσώνων εξακολουθεί να χτυπά τις Φιλιππίνες, η 24χρονη Τζόμπελ Ντέλος Άντζελες, δεν θέλησε να αναβάλει το γάμο της.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Facebook, η Ντέλος Άντζελες φαίνεται να διασχίζει το διάδρομο της εκκλησίας χαμογελαστή κρατώντας το βρεγμένο νυφικό της πάνω από το καφέ βρόχινο νερό ενώ στο άλλο της χέρι έχει την ανθοδέσμη της.

Ο γαμπρός, ντυμένος με κουστούμι και σανδάλια, αδιαφορεί επίσης για τον κακό καιρό.

Αλλά ο πλημμυρισμένος διάδρομος ήταν μία μόνο από τις ανησυχίες του ζευγαριού, καθώς το νερό της βροχής τους ανάγκασε να φτάσουν στην εκκλησία με βάρκα διότι κανένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να κάνει αυτή τη διαδρομή.

«Ακόμη κι αν έχει πλημμυρίσει ή αν βρέχει, τίποτα δεν με σταματά. Παντρεύεσαι μόνο μία φορά στη ζωή σου, θα το αναβάλλεις; Θα παντρευτώ τον άνδρα που αγαπώ» δήλωσε ο Ντέλος Άντζελες στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την τελετή. «Το νυφικό μου ήταν μούσκεμα αλλά έλεγα στον εαυτό μου να σκέφτεται πως περπατά σε κόκκινο χαλί».

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν προβλέψει καθόλου τις άσχημες καιρικές συνθήκες,το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην εκκλησία της πόλης Χαγκονόι, βάφτισε επίσης και την μόλις 5 μηνών κόρη τους μπροστά στους καλεσμένους που παρακολούθησαν την τελετή ξυπόλητοι.

Το βίντεο του γάμου τους έχει προβληθεί πάνω από 115.000 φορές και έχουν δεχθεί συγχαρητήρια μηνύματα από όλο τον κόσμο. «Η αγάπη πάντα κερδίζει» έγραψε κάποιος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ