Η Μπριζίτ Μακρόν παρέα με τον σωματοφύλακά της κάνει βόλτες με τζετ σκι στην Κυανή Ακτή [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μπριζίτ Μακρόν παρέα με τον σωματοφύλακά της κάνει βόλτες με τζετ σκι στην Κυανή Ακτή [εικόνα]

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας βολτάρει με τζετ σκι παρέα με τον σωματοφύλακά της (Φωτογραφία: varmatin.com)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φακός συνέλαβε την Μπριζίτ Μακρόν να κάνει βόλτες με τζετ σκι παρέα με τον σωματοφύλακά της καθώς απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κυανή Ακτή της νότιας Γαλλίας μακριά από τον άνδρα της.

Η 65χρονη πρώτη Κυρία της χώρας διακρίνεται να φορά γυαλιά ηλίου, ένα κόκκινο σωσίβιο και ασορτί μαγιό καθώς κρατιέται σφιχτά από τον σωματοφύλακά της, που οδηγεί το τζετ σκι στα γαλανά νερά ανοικτά της Bormes les Mimomas, λουσμένης στο φως του ήλιου λίγες μέρες μετά τον καύσωνα και τις νεροποντές στη χώρα.

Η Μπριζίτ Μακρόν παρέα με τον σωματοφύλακά της κάνει βόλτες με τζετ σκι στην Κυανή Ακτή [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Κάποια στιγμή διακρίνονται να περνούν κοντά από βράχια, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο η Μπριζίτ φαίνεται να δείχνει κάτι στον σωματοφύλακά της.

Η Μπριζίτ Μακρόν παρέα με τον σωματοφύλακά της κάνει βόλτες με τζετ σκι στην Κυανή Ακτή [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Ο Εμμανουέλ Μακρόν βρίσκεται στη θερινή προεδρική έπαυλη στο Φορτ ντε Μπρεγκανσόν, όπου υποδέχθηκε πρόσφατα την βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για να συζητήσουν για το Brexit. Την περασμένη Παρασκευή συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ για το εμπόριο, αλλά και με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά δέχθηκε έντονες επικρίσεις, επειδή την περασμένη Τετάρτη δεν παρέστη σε τελετή για την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την Μάχη της Αμιένης στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ