10 υγιεινές τροφές που έχουν περισσότερους υδατάνθρακες από μια φέτα ψωμί - iefimerida.gr

10 υγιεινές τροφές που έχουν περισσότερους υδατάνθρακες από μια φέτα ψωμί

Ενα πιάτο μούσλι με γιαούρτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το συναντάμε συχνά: όσοι μπαίνουν σε διαδικασία απώλειας βάρους συνηθίζουν να αποκλείουν τους υδατάνθρακες από τη διατροφή τους, έχοντας την πεποίθηση ότι είναι ο βασικός «ένοχος» για την ύπαρξη περιττού βάρους.

Οι υδατάνθρακες δεν είναι εχθρός: δεν είναι παχυντικές όλες οι μορφές τους.

Τα ζυμαρικά, τα γλυκά και το ψωμί περιέχουν αρκετή μεγάλη ποσότητα υδατανθράκων που σίγουρα δεν είναι σύμμαχοι για την διατήρηση της γραμμής μας.

Ομως, πολλές είναι οι τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες και είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας.

Ενοχοποιώντας τους υδατάνθρακες στο σύνολό τους, αποκλείετε από τη διατροφή της ένα σημαντικό κομμάτι της. Γιατί υδατάνθρακες δεν περιέχονται μόνο στο ψωμί, στα μακαρόνια, στο ρύζι ή σε κάποια γλυκιά ή αλμυρή -τυποποιημένη- λιχουδιά αλλά και σε φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά, όσπρια και δημητριακά.

Τα τελευταία είναι απαραίτητα για έναν δυνατό οργανισμό, αυτόν που προσπαθούμε όλοι να χτίσουμε με τις διατροφικές μας επιλογές.

Υπάρχουν υγιεινές τροφές που σε μικρή ποσότητα περιέχουν περισσότερους υδατάνθρακες ακόμα και από μια φέτα ψωμιού ολικής άλεσης. Δείτε ποιες είναι στo bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υδατάνθρακες ψωμί Φαγητό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ