Οταν η Μέρκελ πάει στο σούπερ μάρκετ: «Κανονική» νοικοκυρά, κουβαλά μόνη της τις σακούλες - iefimerida.gr

Οταν η Μέρκελ πάει στο σούπερ μάρκετ: «Κανονική» νοικοκυρά, κουβαλά μόνη της τις σακούλες

Οταν η Μέρκελ πάει στο σούπερ μάρκετ (Φωτογραφία αρχείου: AP/ DPA)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κάποιος πετύχαινε την Ανγκελα Μέρκελ στο σούπερ μάρκετ, θα πίστευε ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη «νοικοκυρά», βλέποντάς την να κουβαλά μόνη της τις σακούλες. Αν βέβαια δεν παρατηρούσε την ασφάλειά της να την ακολουθεί κατά πόδας.

Η καγκελάριος δεν τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης όποτε επισκέπτεται το σούπερ μάρκετ, δήλωσε ο Γκερτ Σάμπαχ, ιδιοκτήτης της αλυσίδας που προτιμά η Μέρκελ. Είναι τακτική πελάτισσα του υποκαταστήματος που απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από την Bundestag, πρόσθεσε ο ίδιος, μιλώντας στην Tagesspiegel.

«Πάντα κουβαλά μόνη της τις σακούλες. Δεν τις δίνει στους φρουρούς της. Είναι τακτική πελάτισσα και όταν λείπει στο εξωτερικό, έρχεται ο σύζυγός της», σημείωσε ο επιχειρηματίας, συμπληρώνοντας ότι το ίδιο υποκατάστημα επιλέγουν και αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Βέβαια, ακόμη και ως «κανονική νοικοκυρά», η Μέρκελ συνοδεύεται πάντα στο σούπερ μάρκετ από τους άνδρες της ασφάλειάς της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ