Μπελιμπασάκη: Ετρεξα για τις ψυχές των θυμάτων -Ποτέ δεν τους ξεχνάμε [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπελιμπασάκη: Ετρεξα για τις ψυχές των θυμάτων -Ποτέ δεν τους ξεχνάμε [βίντεο]

Η Μαρία Μπελιμπασάκη (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την έκσταση στην οποία βρισκόταν, μετά την απίστευτη επιτυχία της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου στα 400 μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Μαρία Μπελιμπασάκη είχε στο μυαλό και την καρδιά της τους ανθρώπους που χάθηκαν στη φονική πυρκαγιά.

«Εχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα στην Ελλάδα. Μια μεγάλη καταστροφή. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, έτρεξα για αυτούς», είπε η αθλήτρια από την Κρήτη, δείχνοντας τη μαύρη κορδέλα με την οποία αγωνίζονται όλα τα μέλη της ελληνικής ομάδας στο Βερολίνο. «Μεγάλες περιοχές κάηκαν, άνθρωποι, παιδιά... Είναι καταστροφή για την Ελλάδα. Αλλά όλη η ελληνική ομάδα είναι εδώ για να αγωνιστεί για τις ψυχές τους, δεν τους ξεχνάμε ποτέ. Ετρεξα για αυτούς», συμπλήρωσε η Μπελιμπασάκη.

Σηκώνοντας την ελληνική σημαία, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της φωνάζοντας: «Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα».

Maria Belibasaki dedicates her silver medal in the 400m at the European Championships to the victims of the wildfires in Greece.#EC2018 pic.twitter.com/hisZAo3Rao

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ