Κόντρα στον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς στον τελικό -«Πολύ σκληρός αντίπαλος, έχει τα πάντα», λέει ο Ισπανός - iefimerida.gr

Κόντρα στον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς στον τελικό -«Πολύ σκληρός αντίπαλος, έχει τα πάντα», λέει ο Ισπανός

Ο Ραφαέλ Ναδάλ (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ημέρα που συμπληρώνει τα 20 χρόνια του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ραφαέλ Ναδάλ, στον τελικό του Rogers Cup στο Τορόντο.

Ο Ισπανός επικράτησε με 7-6, 6-4 του Καρέν Χατσάνοφ στον ημιτελικό και το βράδυ της Κυριακής (23:00) θα «μονομαχήσει» με τον 20χρονο Ελληνα στον τελικό.

«Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Εχει πάθος για το παιχνίδι. Δεν έχει απλά ένα πράγμα, έχει τα πάντα», είπε ο Ναδάλ για τον Τσιτσιπά. «Πρέπει να παίξω ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για αυτό», ανέφερε ακόμη ο Ισπανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Ναδάλ και τον Απρίλιο, όταν ο Ελληνας είχε παίξει για πρώτη φορά σε τελικό τουρνουά της ATP και ο Ισπανός είχε κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτή τη φορά τον βρίσκει πάλι απέναντί του, στον παρθενικό του τελικό σε Masters 1000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράφαελ Ναδάλ Στέφανος Τσιτσιπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ