Ζβέρεφ κατά Τσιτσιπά: Δεν έπαιξε καλά -Αθλιο το παιχνίδι - iefimerida.gr

Ζβέρεφ κατά Τσιτσιπά: Δεν έπαιξε καλά -Αθλιο το παιχνίδι

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Φωτογραφία: AP/ Nick Wass)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει το όνειρό του, αλλά ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν έκρυψε τα νεύρα του μετά την ήττα από τον 20χρονο Ελληνα, στον προημιτελικό του Rogers Cup στο Τορόντο.

Ο Γερμανός, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν το νέο... θύμα του Τσιτσιπά, ο οποίος έκανε την ανατροπή και νίκησε, κάτι που ο Ζβέρεφ όπως φάνηκε δυσκολεύεται να «χωνέψει».

«Ο Τσιτσιπάς έπαιξε άσχημα σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν καλό παιχνίδι», δήλωσε ο Γερμανός για τον Τσιτσιπά, που απέκλεισε τον ίδιο μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Και ο Σέρβος μπορεί να «υποκλίθηκε» στον αντίπαλό του μετά την ήττα, αλλά ο Ζβέρεφ κράτησε διαφορετική στάση. «Δεν νομίζω ότι σήμερα έπαιξε τόσο καλά. Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν άθλιο σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ακόμη ο Ζβέρεφ.

«Πάντα το λέω όταν ένας αντίπαλος παίζει καλύτερα. Πιθανότατα είμαι από τους πιο ειλικρινείς παίκτες. Αλλά σήμερα ήταν ένα άθλιο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι έπαιξε καλά», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ