Το μυστικό για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Ελλάδα -Το αντίθετο απ' ό,τι λένε όλοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μυστικό για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Ελλάδα -Το αντίθετο απ' ό,τι λένε όλοι [εικόνες]

Καλοκαίρι στην Τήνο (Φωτογραφία:  Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χάρισον Τζέικομπς είναι ένας από τους εκατομμύρια τουρίστες που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο ήλιος, η θάλασσα, το φαγητό και η αύρα που αποπνέουν τα ελληνικά νησιά, τα οποία προτιμώνται από τους ξένους επισκέπτες, αποτελούν βασικούς λόγους για να επισκεφτεί κανείς τη χώρα μας. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα ελληνικά νησιά αποθεώνονται κάθε καλοκαίρι από τον διεθνή Τύπο και φιγουράρουν σε λίστες με τους καλύτερους προορισμούς.

Ο δημοσιογράφος του Business Insider μοιράστηκε μέσω άρθρου την εμπειρία του στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο και σε αυτό που στάθηκε είναι στο μυστικό που του αποκάλυψε ένας ντόπιος για το ελληνικό καλοκαίρι.

Οπως γράφει, την πρώτη του μέρα στο νησί, ένας οδηγός από το ξενοδοχείο τον πήρε από το αεροδρόμιο τον συμβούλευσε: Φύγε από τη Μύκονο, όσο πιο σύντομα μπορείς.

Ο 50χρονος, Μιχάλης, που έρχεται στο νησί των Ανέμων για την καλοκαιρινούς μήνες, του αποκάλυψε το μυστικό απόλαυσης της Ελλάδας είναι να μην πηγαίνεις σε πολυσύχναστα νησιά, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Μύκονος (Φωτογραφία: Unsplash)

«Κοίτα τον χάρτη και βρες τα νησιά που δεν έχουν αεροδρόμιο και πήγαινε εκεί. Είναι πανέμορφα», του είπε.

Ο Τζέικομπς είδε στη Μύκονο ταξιδιώτες διάφορων οικονομικών στρωμάτων, πολλά εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ, μαγαζιά με σουβενίρ, μεγάλους οίκους και γκαλερί Τέχνης. Οι τιμές, όπως αναφέρει ήταν αρκετά υψηλές.

Επόμενος προορισμός για τον δημοσιογράφο του Business Insider, η Τήνος, που δεν έχει αεροδρόμιο. «Μια ανεμοδαρμένη, γοητευτική πόλη, ένας δρόμος δύο λωρίδων κατά μήκος της ακτής και ταβέρνες με κόσμο που τρώει ψάρι και όχι την Λίντσει Λόχαν και την Τίφανι Τραμπ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Τζέικομπ, λοιπόν, κλείνει επαναλαμβάνοντας τη συμβουλή του ντόπιου φίλου του: Να αποφεύγεται τα νησιά με αεροδρόμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ