Θρίλερ στην Ξάνθη: Ο επιχειρηματίας σκότωσε τον ασφαλιστή φίλο του και μετά αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Θρίλερ στην Ξάνθη: Ο επιχειρηματίας σκότωσε τον ασφαλιστή φίλο του και μετά αυτοκτόνησε

Αστυνομία/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Ξάνθης, με την δολοφονία ενός 55χρονου ασφαλιστή και την αυτοκτονία του επιχειρηματία κουμπάρου του, λίγες ώρες αργότερα.

Από την αρχή, οι αστυνομικές Αρχές έψαχναν για κάποια σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο τραγικά περιστατικά. Ύστερα από έρευνες τριών ημερών, αποκαλύφθηκε πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του ασφαλιστή, ήταν το ίδιο με το οποίο λίγο αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του ο φίλος και κουμπάρος του.

Όπως μετέδωσε ο Ant1, τα ευρήματα της βαλλιστικής έριξαν άπλετο «φως» στην τραγική υπόθεση, αφού όπως φαίνεται ο επιχειρηματίας δολοφόνησε τον φίλο του, μέσα στο γραφείο και έπειτα από μερικές ώρες αυτοκτόνησε.

Το χρονικό

Ο 55χρονος ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη, το απόγευμα της Τρίτης. Τον άτυχο άνδρα βρήκε η κόρη του και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, όπου απέκλεισε τον χώρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μ.μ., πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα έφτασε ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε νεκρός και ο επιχειρηματίας φίλος του, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι του.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να ερευνούν τις δύο υποθέσεις παράλληλα, αφού σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες ήταν φίλοι και κουμπάροι, ενώ διατηρούσαν εξαιρετικές οικογενειακές σχέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ