Ο Κιμ με φανελάκι και ψάθινο καπέλο σαν ψαράς εν μέσω του καύσωνα στη Β. Κορέα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κιμ με φανελάκι και ψάθινο καπέλο σαν ψαράς εν μέσω του καύσωνα στη Β. Κορέα [βίντεο]

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «άνθρωπος του λαού» επιχειρεί να παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανιζόμενος με το φανελάκι και ψάθινο καπέλο σε πρόσφατες επισκέψεις του σε εργοστάσια και φάρμες στη Βόρεια Κορέα, που λιώνει από τον καύσωνα.

Ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας άφησε στην άκρη το γνωστό σακάκι με γιακά τύπου Μο στη διάρκεια επίσκεψής του σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας με την κρατική εφημερίδα Rodong Simun να δημοσιεύει φωτογραφίες του ακτινοβολούντος «Υπέρτατου Ηγέτη» της λαϊκής δημοκρατίας να περιδιαβαίνει στους χώρους μ’ ένα λευκό Τ-shirt.

Το σακάκι ανέλαβε να μεταφέρει η γυναίκα του, Ρι Σολ Γιου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ενώ οι ένστολοι που τον συνοδεύουν παραμένουν κουμπωμένοι μέχρι πάνω καθώς ακούν τις διαταγές και τα σχόλιά του.

Από τον περασμένο Ιούλιο ένα πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει την κορεατική χερσόνησο, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις σοδειές στη Βόρεια Κορέα. Αναλυτές, ωστόσο, εκτιμούν ότι οι εμφανίσεις του Κιμ με το φανελάκι δεν έχουν τόσο σχέση με την ζέστη, αλλά αποβλέπουν στο να στείλουν ένα μήνυμα στο λαό...

«Ο Κιμ προσπαθεί να εμφανιστεί ως ένα οικείο πρόσωπο, ένας προσβάσιμος ηγέτης στον λαό της Β. Κορέας. Πριν από λίγους μήνες επιθεωρούσε με επίσημη ενδυμασία στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε μια επίδειξη της ισχύος και της αξιοπρέπειάς του. Τα πράγματα άλλαξα τώρα γιατί δεσμεύτηκε να οικοδομήει την οικονομία της χώρας και να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο του λαού του», λέει ο Ιάπωνας αναλυτής και ειδικός σε θέματα που αφορούν στη βορειοκορεατική ηγεσία Τοσιμίτσου Σιγκεμούρα. «Τώρα τα κρατικά ΜΜΕ τον δείχνουν μόνον σε εργοστάσια και φάρμες που παράγουν τρόφιμα ή αντικείμενα για το λαό. Αυτό δείχνει ότι ο Κιμ νιώθει πλέον σίγουρος ότι έχει υπό τον έλεγχό του τον στρατό και μπορεί να τηρήσει τις υποσχέσεις του προς τον λαό αναφορικά με την οικονομία»...


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόρεια Κορέα Κιμ Γιονγκ Ουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ