Αυτή είναι η πανέμορφη ηθοποιός που μπαίνει στο «Τατουάζ» -Η σχέση της με πρωταγωνίστρια της σειράς [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πανέμορφη ηθοποιός που μπαίνει στο «Τατουάζ» -Η σχέση της με πρωταγωνίστρια της σειράς [εικόνες]

Το Τατουάζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την χρονιά που μας πέρασε, το «Τατουάζ» μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha, αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο, ετοιμάζεται να επιστρέψει για άλλη μια συγκλονιστική σεζόν. Ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς μοιράστηκε με τους φαν της σειράς, μικρά σποτ με τους πρωταγωνιστές.

Μάλιστα, οι ίδιοι μας αποκαλύπτουν κάτι από τη νέα σεζόν, ο καθένας με μία φράση που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Ανάμεσα στους ήδη αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, και μια νέα προσθήκη που θα φέρει αναταραχή στις ζωές των ηρώων μας.

Θα υποδυθεί μία αστυνομικό και θα εμπλακεί με έναν ήρωα της σειράς, όπως μαθαίνουμε από το My Tv. Ποια είναι η εντυπωσιακή ηθοποιός και τι σχέση έχει με πρωταγωνίστρια της σειράς;

Δείτε την πανέμορφη ηθοποιός που μπαίνει στο Τατουάζ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ