Φουσκοθαλασσιές ακόμα και 8 μποφόρ -Να ενημερώνονται πριν φύγουν όσοι ταξιδεύουν με πλοίο ή σκάφος - iefimerida.gr

Φουσκοθαλασσιές ακόμα και 8 μποφόρ -Να ενημερώνονται πριν φύγουν όσοι ταξιδεύουν με πλοίο ή σκάφος

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι εκδρομείς που θα εγκαταλείψουν την πόλη για λίγες ημέρες διακοπών, ωστόσο θα πρέπει να ενημερώνονται όσοι ταξιδεύουν με πλοίο ή με σκάφος καθώς αναμένονται θυελλώδεις άνεμοι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 7 έως 8 μποφόρ, και ενδεχομένως στις Κυκλάδες και στο Κάβο Ντόρο έως 9 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στραφούν και πάλι σε ανατολικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι οι βοριάδες από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 6-7 και κατά διαστήματα έως και τα 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από την Τρίτη 14/8.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάλασσα άνεμοι μποφόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ