Στα Κατεχόμενα μία από τις πρώτες πτήσεις από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης [βίντεο] - iefimerida.gr

Στα Κατεχόμενα μία από τις πρώτες πτήσεις από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης [βίντεο]

Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (Φωτογραφία: İGA)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η μετακόμιση στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, το οποίος θα έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Η πρώτη πτήση θα γίνει προς την Αγκυρα, στις 14:00 στις 31 Οκτωβρίου 2018, ενώ οι πρώτες πτήσεις εξωτερικού θα πραγματοποιηθούν στα Κατεχόμενα και το Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Τουρκικών Αερογραμμών (THY) Ιλκέρ Αϊτζί είπε ότι η μετακόμιση θα διαρκέσει περίπου 45 ώρες.

«Με την μετάβαση στο Νέο Αεροδρόμιο θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη μετανάστευση της ιστορίας της αεροπορίας. Θα μεταφερθούν 15.000 χερσαία οχήματα. Θα χρησιμοποιήσουμε 15.000 φορτηγά για την επιχείρηση μετακόμισης. Στο νέο αεροδρόμιο οι Τουρκικές Αερογραμμές θα έχουν ειδική αίθουσα αναμονής (lounge). Θα υπάρχει χώρος στάθμευσης 40.000 οχημάτων», είπε ο Αϊτζί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ