H «αθώα» καθημερινή συνήθεια που πρέπει να σταματήσεις για να αποφύγεις το ενοχλητικό φούσκωμα - iefimerida.gr

H «αθώα» καθημερινή συνήθεια που πρέπει να σταματήσεις για να αποφύγεις το ενοχλητικό φούσκωμα

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «σαμποτέρ της ευεξίας» μας. Οι λέξεις «ενοχλητικό» και «δυσάρεστο» μπορούν να περιγράψουν με σαφήνεια αυτό το σύμπτωμα -κομμάτι της καθημερινότητας πολλών από εσάς.

Το φούσκωμα εμφανίζεται εύκολα αλλά θέλει προσοχή και προσπάθεια για να υποχωρήσει.

Δεν εξαφανίζεται από τη μία στιγμή στην άλλη: η αναθεώρηση του τρόπου διατροφής και των καθημερινών σας συνηθειών μπορεί να φέρει μονιμότερο αποτέλεσμα.

Tο φούσκωμα είναι ένα καμπανάκι του οργανισμού που δείχνει ότι η διατροφή σας, η λήψη κάποιων φαρμάκων (ή συμπληρωμάτων διατροφής), και κάποιες καθημερινές σας συνήθειες δεν έχουν τόσο θετικό αντίκτυπο στον οργανισμό σας. Μια επίπεδη κοιλιά δεν είναι κάτι άπιαστο, αν βάλετε στο (διατροφικό) πρόγραμμά σας τροφές που βοηθούν την πέψη και δεν προκαλούν ευαισθησία στο έντερο.

Η Lorna Jane Clarkson, συγγραφέας του βιβλίου «Eat Good Food», δίνει συμβουλές που στόχο έχουν τον περιορισμό του φουσκώματος και μέσα από την δική της εμπειρία μπορεί να σας δώσει «τροφή για σκέψη».

H «αθώα» καθημερινή συνήθεια που πρέπει να σταματήσεις για να αποφύγεις το ενοχλητικό φούσκωμα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φούσκωμα Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ