ΚΙΝΑΛ: Μετά από 114 νεκρούς σε Μάνδρα και Μάτι αποφάσισαν να κάνουν κάτι με την Πολιτική Προστασία - iefimerida.gr

ΚΙΝΑΛ: Μετά από 114 νεκρούς σε Μάνδρα και Μάτι αποφάσισαν να κάνουν κάτι με την Πολιτική Προστασία

«17 μέρες μετά την εθνική τραγωδία ο κ. Τσίπρας ψελλίζει για παραλείψεις και αδυναμίες» φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία ακούσαμε σήμερα τον κ. Τσίπρα να ψελλίζει κάτι για παραλείψεις και αδυναμίες».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία ακούσαμε σήμερα τον κ. Τσίπρα να ψελλίζει κάτι για παραλείψεις και αδυναμίες...
Μετά από 24 νεκρούς στη Μάνδρα και 93 στο Μάτι αποφάσισαν στην κυβέρνηση ότι κάτι πρέπει να κάνουν με την Πολιτική Προστασία.
Όποιες αλλαγές όμως και αν προτείνουν, η ανικανότητα τους είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη και δεν προδικάζει τίποτε καλό για το μέλλον.
Υ.Γ: Όσο για τα πώς και τα γιατί της τραγωδίας που ψάχνει ο κ. Τσίπρας, το λόγο έχει μόνο η δικαιοσύνη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ