Στην Τήνο ο νικητής του Survivor -Ο Ηλίας Γκότσης κάνει διακοπές με τους φίλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Τήνο ο νικητής του Survivor -Ο Ηλίας Γκότσης κάνει διακοπές με τους φίλους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανδροπαρέα στην Τήνο βρίσκεται ο Ηλίας Γκότσης.

Συγκεκριμένα, ο φακός του iefimerida τον πέτυχε σε γνωστή παραλία του νησιού, στο Αγιο Ρωμανό, στο beach bar «Lefko» να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Στην Τήνο ο νικητής του Survivor -Ο Ηλίας Γκότσης κάνει διακοπές με τους φίλους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα ο φετινός νικητής του Survivor δεν βρίσκεται στο πανέμορφο νησί με κάποια όμορφη παρουσία, αλλά με τους φίλους του και τον αδερφό του, με τους οποίους μάλιστα χθες διασκέδασε σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ του νησιού.

Στην Τήνο ο νικητής του Survivor -Ο Ηλίας Γκότσης κάνει διακοπές με τους φίλους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια ο Ηλίας Γκότσης δεν βρίσκεται στο νησί μόνο για διασκέδαση, καθώς ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θα επισκεφτεί την Τήνο φέτος τον Αύγουστο. Κι αυτό γιατί είχε κάνει τάμα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι ο νικητής του Survivor όπως είχε υποσχεθεί, θα ανέβει γονυπετής μέχρι την εκκλησία της Τήνου, μιας και αυτό ήταν ουσιαστικά το τάμα του.

«Τον φετινό Αύγουστο θα πάω διακοπές σίγουρα στην Τήνο γιατί έχω κάνει τάμα. Θα ανέβω γονυπετής μέχρι την εκκλησία της Τήνου, γιατί αυτό είναι ουσιαστικά το τάμα μου. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα πει “αν τελειώσει και γυρίσω υγιής από όλο αυτό, θα επισκεφθώ στα γόνατα την Παναγία της Τήνου” και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ήρθε η ώρα τώρα να εκπληρώσω το τάμα μου. Δεν σκέφτομαι αν θα με κοιτάνε περίεργα ή θα με τραβήξουν φωτογραφία εκείνη την ώρα, δεν νομίζω ότι είναι ντροπή αυτό που θέλω να κάνω», είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Down Town.

Πάντως ο Ηλίας Γκότσης δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει ρακέτες, αφού γνωστό -και το απέδειξε και στο Survivor- ότι του αρέσουν τα παιχνίδια είτε έχουν στίβους μάχης είτε όχι.

Στην Τήνο ο νικητής του Survivor -Ο Ηλίας Γκότσης κάνει διακοπές με τους φίλους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στην Τήνο ο νικητής του Survivor -Ο Ηλίας Γκότσης κάνει διακοπές με τους φίλους [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Γκότσης Τήνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ