Μόσχα: Γελοία τα δημοσιεύματα για δήθεν στημένα επεισόδια στη ΔΕΘ - iefimerida.gr

Μόσχα: Γελοία τα δημοσιεύματα για δήθεν στημένα επεισόδια στη ΔΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας οτι ρωσικοί κύκλοι σχεδιάζουν επεισόδια στην διάρκεια της ΔΕΘ με αφορμή την συμφωνία στις Πρέσπες.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε και στο twitter από την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα σημειώνει οτι δεν υπάρχει ούτε μία λέξη αλήθειας στο δημοσίευμα, και κάνει λόγο για ψευδοδημοσιογράφους. Η ανακοίνωση:

Δεν υπάρχει ούτε μία λέξη αλήθειας στο δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας Kontra news. Υπενθυμίζουμε στους Έλληνες ψευδοδημοσιογράφους την ύπαρξη αληθινών ειδήσεων για τις διμερείς σχέσεις που αξίζουν προσοχής. Φέτος συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την υπογραφή του Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ #Ρωσίας και Ελλάδας. Αυτή η θεμελιώδης συμφωνία καθορίζει τους βασικούς άξονες της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών. Αντανακλώντας τους ξεκάθαρους στενούς φιλικούς δεσμούς μεταξύ των χωρών και των λαών μας, το Σύμφωνο διασφαλίζει τη συνέχειά τους με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, χωρίς να επηρεάζονται από τις καιροσκοπικές διαφοροποιήσεις. Επιβεβαιώνει αποφασιστικότητα των 2 κρατών να ενισχύσουν αμοιβαία εμπιστοσύνη, να αναπτύξουν σχέσεις στη βάση των αρχών σεβασμού της πολιτικής ανεξαρτησίας, της κυριαρχικής ισότητας, της εδαφικής ακεραιότητας, της μη παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις, του αμοιβαίου οφέλους. Φέτος γιορτάζουμε και την 190η επέτειο από την έναρξη των ρωσοελληνικών διπλωματικών σχέσεων. Οι χώρες μας συνδέονται από δεσμούς και κοινές αξίες αιώνων, θρησκευτική αλληλεπίδραση, κοινή ιστορία.Η Ρωσία ποτέ δεν παραβίασε την εθνική κυριαρχία, τη δημόσια τάξη ή την κρατική ασφάλεια της Ελλάδας.

Το tweet της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα:

Μόσχα: Γελοία τα δημοσιεύματα για δήθεν στημένα επεισόδια στη ΔΕΘ | iefimerida.gr 0

Η ανάρτηση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στο facebook με το σχετικό δημοσίευμα της Kontra News.

Μόσχα: Γελοία τα δημοσιεύματα για δήθεν στημένα επεισόδια στη ΔΕΘ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόσχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ