Europa League: Ετοιμος να «καθαρίσει» από απόψε την πρόκριση ο Ολυμπιακός, κόντρα στη Λουκέρνη - iefimerida.gr

Europa League: Ετοιμος να «καθαρίσει» από απόψε την πρόκριση ο Ολυμπιακός, κόντρα στη Λουκέρνη

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πιστοποιήσει στο γήπεδο τη θεωρητική υπεροχή του απέναντι στη Λουκέρνη και να βρεθεί από το πρώτο ματς με το ένα πόδι στα πλέι οφ του Europa League θέλει ο Ολυμπιακός απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:00, Novasports 2).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν, όπως είναι το προφανές, νίκη με ευρύ και καθαρό σκορ για να απλοποιήσουν τα πράγματα εν όψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Ελβετία και να εστιάσουν στο επόμενο, υψηλότερο εμπόδιο προς τους ομίλους, που θα είναι μια εκ των Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό του για την αρχική ενδεκάδα. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, με τους Μιράντα και Βούκοβιτς στόπερ, τον Τσιμίκα αριστερό και τον Ομάρ δεξί μπακ. Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με την τριάδα Χριστοδουλόπουλου, Ποντένσε και Φορτούνη να ξεδιπλώνεται μπροστά τους και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Μεριά, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Βρουσάι και Ανσαριφάρντ, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο ανέτοιμος (αφού χθες έκανε μόλις την πρώτη του προπόνηση) ο Νάτχο.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει δώσει σαφείς οδηγίες για μεγάλη πίεση από την αρχή και αρκετά ψηλά από τους παίκτες του, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις πολλές αμυντικές αδυναμίες της Λουκέρνης. Ταυτόχρονα, όμως, έχει επισημάνει πως αν δεν έρθει το γρήγορο γκολ, θα πρέπει να υπάρχει η απαιτούμενη υπομονή από τους ποδοσφαιριστές του, που δεν θα πρέπει επίσης σε κανένα σημείο του αγώνα να χαλαρώσουν και να χάσουν τη συγκέντρωσή τους.

Η Λουκέρνη, που στοχεύει σε αποτέλεσμα με γκολ, αναμένεται να εμπιστευτεί την ομάδα που επικράτησε 4-2 της Λουγκάνο. Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Σάλβι, Λούκας, Σμιντ, Σίντλερ, Γκρέδερ, Βότσα, Ουγκρινιές, Σνόουλι, Γκρίλα, Σουρπφ, Ελέκε.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο μόλις 29 ετών και χωρίς μεγάλη εμπειρία Φρανσουά Λετεξιέ από τη Γαλλία.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» δύσκολα θα είναι κατάμεστο, σε μια περίοδο που η Αθήνα είναι σχεδόν άδεια, ωστόσο εκτιμάται πως περισσότεροι από 20.000 θεατές θα βρεθούν στις κερκίδες.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Ολυμπιακός λουκέρνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ