Ο σέξι ανατολίτικος χορός της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο σέξι ανατολίτικος χορός της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα αξέχαστο πάρτι που θα θυμάται για πολύ καιρό οργάνωσε η Ολυμπία Χοψονίδου στον Βασίλη Σπανούλη για τα 36α γενέθλιά του.

Το πάρτι μάλιστα φαίνεται να είχε πολλές εκπλήξεις, καθώς η Ολυμπία Χοψονίδου όχι μόνο ήταν η οικοδέσποινα, αλλά και η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Φορώντας ένα μπουστάκι και ένα παρεό για φούστα, η Ολυμπία Χοψονίδου έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε ακαπέλα το Happy Birthday στα ελληνικά.

Η ίδια, λοιπόν, ευχήθηκε όλο νάζι στον σύζυγό της, ενώ το μικρό σόου που έδωσε μπροστά σε όλους προκάλεσε τον ενθουσιασμό και τα γέλια των καλεσμένων.

Βέβαια η ίδια δεν έμεινε εκεί, αλλά χόρεψε και τσιφτετέλι. Κουνώντας σαν επαγγελματίας την κοιλιά της, η Ολυμπία Χοψονίδου χόρεψε έναν σέξι χορό στην αυλή του σπιτιού της και εντυπωσίασε τους πάντες.

Ο σέξι ανατολίτικος χορός της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ