Μία ιδιαίτερη στιγμή: Ο Τεντόγλου δέχεται συγχαρητήρια από μια θρυλική μορφή του μήκους [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Μία ιδιαίτερη στιγμή: Ο Τεντόγλου δέχεται συγχαρητήρια από μια θρυλική μορφή του μήκους [εικόνα & βίντεο]

Ο Μίλτος Τεντόγλου με την Χάικε Ντρέσλερ (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης, στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου ακουγόταν ο «Ζορμπάς» και τα πρώτα συγχαρητήρια είχαν ιδιαίτερη σημασία: ήρθαν από μια θρυλική μορφή του μήκους.

Στο σκάμμα, στο οποίο ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,25 μ. για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο του μήκους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, βρισκόταν η Χάικε Ντρέσλερ. Η Γερμανίδα «μεγάλη κυρία» του αγωνίσματος, ήταν εθελόντρια στον τελικό.

Ο 20χρονος άλτης πλησίασε την Ντρέσλερ, η οποία του έδωσε το χέρι της και τον ασπάστηκε, δίνοντάς του συγχαρητήρια. Κάτι που σίγουρα θα θυμάται ο Τεντόγλου, καθώς πρόκειται για την αθλήτρια που έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, κόσμου και «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο μήκος, ενώ συνολικά η συλλογή της περιλαμβάνει 19 μετάλλια από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, τόσο σε αυτό το αγώνισμα όσο και στα σπριντ.

Miltiadis Tentoglou receiving congratulations from the legendary Heike Drechsler.#EC2018 pic.twitter.com/mSRBx9zlxY

Greece's first gold medal in Berlin came courtesy of 20-year-old Miltiadis Tentoglou in the long jump.

The European U20 champion from last year is now already the European senior champion!#EC2018 #TheMoment pic.twitter.com/6gZm6jnDLU

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ