«Μπράβο μάγκα»: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Τεντόγλου - iefimerida.gr

«Μπράβο μάγκα»: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου (Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/CHRISTIAN BRUNA)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, έσπευσε να δώσει ο πολιτικός κόσμος.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν για ανάλογες διακρίσεις σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο», ήταν το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλο προς τον νεαρό άλτη για την επιτυχία του στο Βερολίνο.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ήταν από τους πρώτους που έστειλαν τα συγχαρητήριά τους, μέσω Twitter, στον 20χρονο πρωταθλητή του μήκους.

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, που με την επιμονή και το ταλέντο του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. #EC2018 #Berlin2018

Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου. Μας έκανε υπερήφανους σε μια στιγμή που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ! pic.twitter.com/5hAsSY0mC8

Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο. Ο Τεντόγλου με άλμα 8,25 έγινε ο νεαρότερος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στίβου. Μπράβο μάγκα.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο τομέας αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.

«Εκφράζουμε τα θερμότατα μας συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.

Ο νεαρός πρωταθλητής μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και περίτρανη απόδειξη των δυνατοτήτων της νέας γενιάς. Με το πάθος, τον δυναμισμό του και την επίμονη προσπάθεια μπόρεσε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και να τονώσει το ηθικό όλων των Ελλήνων. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα του μελλοντικές διακρίσεις», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ