Πνίγηκαν τρεις ηλικιωμένοι σε Κιάτο, Λαγονήσι και Πάτρα - iefimerida.gr

Πνίγηκαν τρεις ηλικιωμένοι σε Κιάτο, Λαγονήσι και Πάτρα

ΕΚΑΒ/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ηλικιωμένοι σε Κιάτο, Λαγονήσι και Πάτρα βρήκαν τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε την Τετάρτη από τη θαλάσσια περιοχή παραλία Βραχάτι, 85χρονος, οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Στην θαλάσσια περιοχή Λαγονησίου, 82χρονος αανσύρθηκε επίσης χωρίς τις αισθήσεις του, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

Το ίδιο συνέβη και με 80χρονο στη θαλάσσια περιοχή Ελαιώνα Δήμου Αιγιαλείας.

Πνιγμός 83χρονης στην Χαλκιδική

Εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή «Ξενία» Χανιώτης Χαλκιδικής, 83χρονη η οποία αγνοούνταν από χθες το απόγευμα. Χθες το βράδυ ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ότι η ηλικιωμένη γυναίκα αγνοούνταν και ξεκίνησαν έρευνες, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος, από περιπολικό σκάφος, ιδιωτικά ταχύπλοα και αλιευτικά, καθώς και από σκάφη της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Επίσης, περιπολικά οχήματα του Λιμενικού και δύτες της ΕΟΔ συμμτείχαν στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πνιγμοί ΚΙάτο Λαγονήσι Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ