Χατζηνικολάου: Το βράδυ των εκλογών θα είμαι σε τηλεοπτικό σταθμό - iefimerida.gr

Χατζηνικολάου: Το βράδυ των εκλογών θα είμαι σε τηλεοπτικό σταθμό

hatzinikolaoy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από απουσία επτά μηνών ο Νίκος Χατζηνικολάου θα εμφανιστεί και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε μια εκπομπή-έκπληξη ως καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Βράδυ» της Παρασκευής για μια συνέντευξη-εξομολόγηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv media ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα έχει μόνο τον ρόλο του συνεντευξιαζόμενου αφού κατάφερε να σηκώσει από την καρέκλα του οικοδεσπότη τον Πέτρο Κωστόπουλο και να του πάρει κι εκείνος με την σειρά του μία εκ ΄βαθέων συνέντευξη, η οποία επίσης θα συζητηθεί!

Οσο για το τι είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Πέτρο Κωστόπουλο; Ο δημοσιογράφος μίλησε για την οικογένειά του, για τον γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη, για το μωρό που περιμένουν, πείσθηκε να μας αποκαλύψει το φύλο του, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όπως φυσικά και για την πολύπαθη συνεργασία του με το Alter και για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, κάνοντας χαρακτηριστικά την δήλωση-βόμβα πως : «Το βράδυ των εκλογών θα βρίσκομαι σε τηλεοπτικό σταθμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ