ΕΣΠΑ: Αυτός είναι ο τελικός κατάλογος με τα 1.699 επενδυτικά σχέδια τουριστικών ΜμΕ που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ [λίστα] - iefimerida.gr

ΕΣΠΑ: Αυτός είναι ο τελικός κατάλογος με τα 1.699 επενδυτικά σχέδια τουριστικών ΜμΕ που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ [λίστα]

Στη δημοσιότητα ο τελικός κατάλογος με τα 1.699 επενδυτικά σχέδια τουριστικών ΜμΕ που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο τελικός κατάλογος με τα 1.699 επενδυτικά σχέδια τουριστικών ΜμΕ που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ Ενίσχυσης Τουριστικών ΜμΕ.

Οπως γράφει το TornosNews.gr τα επενδυτικά σχέδια είναι συνολικής επιχορήγησης 95,6 εκατ. ευρώ και εντάσσονται στους οριστικούς πίνακες του ΕΣΠΑ Ενίσχυσης Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, μετά τη διαδικασία αξιολόγησης 2.553 υποβληθεισών αιτήσεων.

Παράλληλα απορρίπτονται 854 επενδυτικά σχέδια, με συνολικό αιτούμενο προϋπολογισμό 91.669.965,68 €.Η προθεσμία δικαιώματος υποβολής ενστάσεων αναστέλλεται έως και την 31η Αυγούστου 2018, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων την 20η Σεπτεμβρίου 2018.

Οι πίνακες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ