Η Καραϊβική της Ελλάδας -Σε αυτό το πολύχρωμο καρτ ποστάλ με τις εξωτικές παραλίες έρχεσαι οδικώς [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Καραϊβική της Ελλάδας -Σε αυτό το πολύχρωμο καρτ ποστάλ με τις εξωτικές παραλίες έρχεσαι οδικώς [εικόνες]

Η Καραϊβική της Ελλάδας. Φωτογραφία: Shutterstock/leoks
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονομάζεται -και όχι τυχαία- η Καραϊβική της Ελλάδας.

Ένα μέρος σπάνιου φυσικού κάλλους, με εξωτικές παραλίες, κατάφυτες πλαγιές, μικρά νησάκια σε απόσταση αναπνοής, πολύχρωμα και γραφικά σπιτάκια, υπέροχο φαγητό και φιλόξενους κατοίκους.

Μάλιστα οι παραλίες στην πλειοψηφία τους, έχουν ψιλή λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά, με την αντανάκλαση του φωτός, παίρνουν ένα εξωτικό τυρκουάζ χρώμα.

Το αβαντάζ αυτού του μικρού παραδείσου είναι ότι μπορούμε να φτάσουμε οδικώς, χωρίς να χρειαστεί να βιώσουμε την ταλαιπωρία του βάλε-βγάλε το αυτοκίνητό σου σε ένα καράβι (ούτε φυσικά και τα ακτοπλοϊκά, το κόστος των οποίων πλέον είναι απαγορευτικό).

Αυτό το υπέροχο κομμάτι γης, με την μεγάλη ιστορία, διαθέτει και ένα εντυπωσιακά καλοδιατηρημένο κάστρο που δεν πρέπει να αμελήσετε να επισκεφθείτε όταν βρεθείτε εκεί....

Διαβάστε πιο είναι αυτό το μαγευτικό μέρος και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάργα Καραϊβική Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ