Ο «βασιλιάς του Ιnstagram» τα σπάει στη Μύκονο -Ξέφρενα πάρτι και όμορφες παρουσίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο «βασιλιάς του Ιnstagram» τα σπάει στη Μύκονο -Ξέφρενα πάρτι και όμορφες παρουσίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νταν Μπιλζέριαν, γνωστός και ως «ο βασιλιάς του Instagram», βρίσκεται στην Μύκονο και κάνει χαμό.

Συγκεκριμένα, ο Μπιλζέριαν ο οποίος είναι γνωστός στα social media για τον προκλητικό, υπερσπάταλο τρόπο ζωής του, αλλά και για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν όπου κι αν πηγαίνει, κάνει διακοπές στη Μύκονο και χαίρεται στον μέγιστο βαθμό την νυχτερινή ζωή του νησιού.

Και φυσικά μόνο απλές δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι διακοπές του «μοντέλου» στην Μύκονο, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε -με τίποτα- να περάσει απαρατήρητος με τα καμώματά του.

Βγάζοντας φωτογραφίες με μία καλλονή στο Instagram, οι 23,6 εκατομμύρια ακόλουθοί του πίστεψαν προς στιγμής πως ο βασιλιάς του διαδικτυακού μέσου θα σοβαρευτεί, αλλά φυσικά αυτό δεν έγινε.

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Aug 5, 2018 at 6:42am PDT

Κυκλοφορώντας χωρίς μπλούζα, ο Ντάν Μπιλζέριαν βρέθηκε σε νυκτερινό κλαμπ του νησιού και αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του πετώντας τούρτες στο κοινό.

Ο «βασιλιάς του Ιnstagram» τα σπάει στη Μύκονο -Ξέφρενα πάρτι και όμορφες παρουσίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βέβαια όσοι δέχτηκαν επίθεση από τούρτα όχι μόνο δεν εκνευρίστηκαν, αλλά και σχημάτισαν ουρά προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον βασιλιά.

Τα καμώματά του δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο ίδιος συγκέντρωσε τα βλέμματα όταν έκανε την γυμναστική του σε γυμναστήριο του νησιού, ενώ δεν έχασε ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Ιαν Βουγιούκα.

Ο «βασιλιάς του Ιnstagram» τα σπάει στη Μύκονο -Ξέφρενα πάρτι και όμορφες παρουσίες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα ο εκκεντρικός playboy, ο οποίος ήρθε στο νησί για να χαλάσει μερικά από τα εκατομμύριά του, έβγαλε και βίντεο μια από τος καυτές καλλονές που τον συνοδεύουν να κάνει κοιλιακούς με το μαγιό της, πριν οι δυο τους πάνε στην πισίνα.

Ο «βασιλιάς του Ιnstagram» τα σπάει στη Μύκονο -Ξέφρενα πάρτι και όμορφες παρουσίες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Όλα αυτά πάντως φαίνεται πως ενθουσίασαν τους εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram, καθώς η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει ανεβάσει από Μύκονο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 1.216.000 likes.

Ο «βασιλιάς του Ιnstagram» τα σπάει στη Μύκονο -Ξέφρενα πάρτι και όμορφες παρουσίες [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Οσο για το τι ακριβώς επαγγέλλεται ο Μπιλζέριαν; O ίδιος έχει γίνει γνωστός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δελεάζει και αποκτά κοινό προβάλλοντας τον χλιδάτο τρόπο ζωής του. Παίκτης του πόκερ, κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας, βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού που εκδιώχθηκε από το Σώμα τέσσερις ημέρες μετά την αποφοίτησή του, φορτώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με όπλα, γυμνές γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα και τζετ, προκαλώντας... πανζουρλισμό.

Ο «βασιλιάς του Ιnstagram» τα σπάει στη Μύκονο -Ξέφρενα πάρτι και όμορφες παρουσίες [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο ίδιος μάλιστα έχει αποκαλύψει πως μέχρι τα 36 του χρόνια η ζωή του ήταν ένα απέραντο κρεβάτι, αφού όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κοιμόταν ακόμη και με 17 γυναίκες μέσα σε μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ