Ευρωπαϊκό στίβου: 3 Ελληνίδες στον τελικό του επί κοντώ -Με ένα άλμα Στεφανίδη και Κυριακοπούλου - iefimerida.gr

Ευρωπαϊκό στίβου: 3 Ελληνίδες στον τελικό του επί κοντώ -Με ένα άλμα Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Η Κατερίνα Στεφανίδη (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριπλή ελληνική παρουσία θα υπάρχει στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, την Πέμπτη, στο Βερολίνο.

Την πρόκριση εξασφάλισαν η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ, οι δύο πρώτες με ένα άλμα.

Στον προκριματικό, η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα απευθείας στα 4,55 μ., όσο ήταν και το όριο, πέρασε με την πρώτη αυτό το ύψος και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης ήταν η μοναδική που δοκίμασε στα 4,55 μ. στον προκριματικό. Ενα άλμα ήταν αρκετό και για την Κυριακοπούλου, αφού πέρασε με επιτυχία τα 4,45 μ.- ύψος στο οποίο ξεκίνησε τον αγώνα της- και στη συνέχεια δεν χρειάστηκε άλλη προσπάθεια, αφού είχε κλείσει ήδη η 12άδα. Με 4,45 μ. πήρε την πρόκριση και η Πόλακ.

Στους τελικούς της Τρίτης, ο Μιχάλης Αναστασάκης πήρε την ένατη θέση στη σφυροβολία, με καλύτερη προσπάθεια στα 73,33 μέτρα. Στη σφαιροβολία, ο Νικόλας Σκαρβέλης πήρε την 11η θέση στον τελικό, με 20,11 μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ