Ετοιμοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το βήμα πρόκρισης κόντρα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Σέλτικ - iefimerida.gr

Ετοιμοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το βήμα πρόκρισης κόντρα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Σέλτικ

Champions League/ Φωτογραφία AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι έτοιμοι για τα ματς κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας και την Σέλτικ αντίστοιχα, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στόχος και των δυο ομάδων είναι να καάνουν το βήμα πρόκρισης στα play offs της διοργάνωσης. Την Τετάρτη (8/8) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα στις 20:00 και η ΑΕΚ αγωνίζεται στις 21:45 στην Σκωτία κόντρα στην Σέλτικ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί με το τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα, Τσούμπα Ακπόμ, καθώς έπεισε με την παρουσία του ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό ματς με τους Ρώσους, ενώ μέσα είναι και ο Κάνιας.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, απουσίες που δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αφού πρόκειται για γνωστές απώλειες. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Η άλλη εκπρόσωπος της Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η ΑΕΚ, αγωνίζεται εκτός έδρας στην Σκωτία, κόντρα στην Σέλτικ.

Η «Ένωση» δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα χάσει και την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε 21 παίκτες μαζί και ανάμεσά τους τα νέα αποκτήματα της ΑΕΚ, οι Άλεφ, Μπογέ και Πόνσε.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μπακασέτας, Μπογιέ, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ