Κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταγωγή του Χρ. Ξηρού - iefimerida.gr

Κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταγωγή του Χρ. Ξηρού

ΣΥΡΙΖΑ/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ για την μεταγωγή του Χρ. Ξηρού.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «Η ΝΔ προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών για ακόμα μια φορά» και πως σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων.

Η ανακοίνωση:

«Η ΝΔ προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών για ακόμα μια φορά. Σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Τουλάχιστον σταμάτησε να συνδέει τις μεταγωγές με τις φονικές πυρκαγιές. Θα το χαρακτηρίζαμε και πρόοδο για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τι ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα» αναφέρει η ΝΔ, σχολιάζοντας τη μεταγωγή του Χρ. Ξηρού στις φυλακές Χαλκίδας, και προσθέτει: «Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Νέα Δημοκρατία ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΞΗΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ