Οικονόμου: «Θέλουν κλωτσιές και δρόμο» -Λεκτικοί τραμπουκισμοί, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Οικονόμου: «Θέλουν κλωτσιές και δρόμο» -Λεκτικοί τραμπουκισμοί, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη αντέδρασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόνου ότι οι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ «θέλουν κλωτσιές και δρόμο».

Αφορμή για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, οι δικαιολογίες των κυβερνητικών στελεχών για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.
«Δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέρανε και ο κ.Τσίπρας και η κα Δούρου; Δεν πολιτεύτηκαν με αυτό το δεδομένο; Δεν το ήξεραν όταν πολιτεύτηκαν το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015;», είπε συγκεκριμένα ο Βασ. Οικονόμου για να προσθέσει «Θέλουνε κλωτσιές και δρόμο!».

«Οι απειλές και οι χυδαιότητες που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει , «οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξής του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΩΤΙΆ ΣΤΟ μΆΤΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ