Σάλος με βρετανικό ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν ΑμεΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με βρετανικό ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν ΑμεΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση πολλών οργανώσεων για ΑμεΑ, μέρους της κοινής γνώμης αλλά και πολλών μίντια, έχει προκαλέσει στη Βρετανία το ριάλιτι με τίτλο «The Undateables» (αυτοί που δεν βγαίνεις μαζί τους ραντεβού), το οποίο ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα.

Αιτία των αντιδράσεων, είναι το γεγονός ότι συμμετέχοντες στο ριάλιτι, το οποίο βγαίνει στον αέρα του Channel 4 στις 3 Απριλίου, είναι οκτώ άτομα με αυτισμό, σύνδρομο Down, παραμορφωμένο πρόσωπο και μαθησιακές δυσκολίες ή κινητικές αναπηρίες, που αναζητούν την αγάπη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, οι σφοδρές κριτικές κάνουν λόγο για «ένα σόου φρίκης», ενώ η εταιρία παραγωγής του ριάλιτι, καθώς και το κανάλι υποστηρίζουν ότι αυτές οι αντιδράσεις είναι η «αντανάκλαση της κοινωνικής προκατάληψης απέναντι σε αυτά τα άτομα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ